Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
január 29. szombat, Adél

Budapest Klímastratégiájának és Fenntartható Energia- és Klíma Akciótervének szakmai és társadalmi egyeztetése

Budapest Klímastratégiájának és Fenntartható Energia- és Klíma Akciótervének szakmai és társadalmi egyeztetése

Tisztelt Újbudai Lakosok!

A Főpolgármesteri Hivatal Klíma- és Környezetügyi Főosztálya elkészítette Budapest Klímastratégiájának és Fenntartható Energia- és Klíma Akciótervének szakmai és társadalmi egyeztetési változatát.

A társadalmi egyeztetéshez az egyeztetési anyag megtekinthető és igény esetén letölthető Budapest honlapjáról (https://budapest.hu/Lapok/2021/megkezdodott-budapest-klimastrategiajanak...)

Az egyeztetési anyaggal kapcsolatban észrevételek és javaslatok tehetők 2021. február 19-ig a klimaplatform@budapest.hu e-mailen.

Véleményüket, észrevételeiket és javaslataikat a Főpolgármesteri Hivatal Klíma- és Környezetügyi Főosztálya szívesen fogadja és segítségüket előre is köszöni.

Budapest, 2021. január 22.

Újbuda Önkormányzata

LEGFRISSEBB
×

Változnak a közterület-használat szabályai

A közterület-használati kérelmek elbírálása 2022. február 1. hatállyal nem tulajdonosi, hanem önkormányzati hatósági eljárás keretében történik. A közterület rendeltetéstől eltérő használatához közterület-használat iránti kérelem benyújtása, hatósági határozatba vagy hatósági szerződésbe foglalt közterület használati hozzájárulás szükséges, amely tartalmazza a használat részletes feltételeit.