Közigazgatás

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzatának honlapja
  |  
A+   A-
  |     |  
július 13. hétfő, Jenő

Magyar Tudósok körútja – Pázmány Péter sétány – (4082/2) hrsz.-ú közterület – Magyar Nobel-díjasok útja KÉSZ

         

ÉRTESÍTÉS


A Bp. XI. ker. Újbudai Polgármesteri Hivatal megbízásából elkészült a Budapest, XI. kerület, Magyar Tudósok körútja – Pázmány Péter sétány – (4082/2) hrsz.-ú közterület – Magyar Nobel-díjasok útja által határolt terület kerületi építési szabályzata.

Az Eötvös Lóránd Tudományegyetem Lágymányosi Campus Déli tömb épületbővítés megvalósítása érdekében a Képviselő-testület 203/2017. (XI.23.) XI. ÖK sz. határozatával a tervezési területet kiemelt fejlesztési területté nyilvánította.

A településrendezési eszköz egyeztetése a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 42. § (1) bekezdése értelmében egyeztetése tárgyalásos eljárás formájában történik. A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet 29. §-a és a 9/2017. (III. 28.) XI. ÖK rendelet értelmében értesítem az érintett lakosságot és civil szervezeteket a terv közzétételéről.

A terv 2018. június 11-től 2018. június 26-ig megtekinthető az önkormányzat weblapján, a Főépítészi Iroda felületén a készülő településrendezési eszközök címszó alatt. A tervvel kapcsolatos észrevételeket a foepitesz@ujbuda.hu e-mail címre várjuk.

A partnerségi egyeztetés helyi rendjéről szóló 9/2017. (III. 28.) XI. ÖK sz. rendelet 3. § (1) bekezdésének d) pontja értelmében tájékoztatom az érintett lakosságot és civil szervezeteket, hogy a Főépítészi Iroda tárgyi tervvel kapcsolatosan lakossági fórumot tart 2018. június 18-án, hétfőn 15.00 órakor (Zsombolyai u. 4. V. emelet). A fórum keretében megjelenő partnerek nyilvántartásba vételi lap kitöltésével tehetnek fel kérdéseket, tehetnek javaslatokat illetve fogalmazhatnak meg észrevételt a dokumentációval kapcsolatban.

Az érintettek a tervre vonatkozóan részletes tájékoztatást ügyfélfogadási időben a Főépítészi Irodán (Zsombolyai u. 4. V. em.) kaphatnak.

Az új településrendezési eszközre vonatkozó javaslataikat írásban a lakossági fórumon felül a foepitesz@ujbuda.hu e-mail címre 2018. június 26-ig nyújthatják be.


Takács Viktor Tibor

főépítész

LEGFRISSEBB
×